Zorg dat je een accuboormachine in huis hebt!

Een accuboormachine is een elektrisch aangedreven stuk gereedschap dat iedereen in huis zou moeten hebben. Het is een waarheid die waar blijft of je nu een klusser bent of niet. De machine wordt in de regel gebruikt als schroevendraaier en ook om wat licht boorwerk te verrichten. Maar wat kun je er nu allemaal mee doen en gebruik je dit toestel?

Onmisbaar in huis

Een accuboormachine is eigenlijk geschikt voor zo goed als al het lichte werk dat je in en rond het huis kunt doen. Even een schroef goed vast of los draaien of een kader ophangen? Dan is een accuboormachine meer dan geschikt. Het enige waar je hierbij op zult moeten letten is het materiaal waar je in boort. Om in steen of beton te boren is de accuboormachine minder geschikt voor en daarbij loop je gevaar de boor kapot te maken. Nog een groot voordeel aan de accuboormachine voor in het eigen huis? Het feit dat je niet hoeft werken met vervelende draden of zware apparatuur. De accuboormachine is licht in gebruik en een bijzonder flexibel apparaat.

De werking

De meeste accuboormachines werken met een snelspankop waarin je een bithouder kunt bevestigen. Dat betekent ook meteen dat je zonder iets van gereedschap in huis te hebben snel schroefbits op de boor kunt plaatsen. Achter de kop kan je de slipkoppeling terugvinden. Moet je iets boren? Dan is het aan te raden om de slipkoppeling volledig uit te zetten. Iets dat ook wordt aangegeven door het symbool van een spiraalboortje. Werk je dagelijks met een accuboormachine voor lichte klussen? Dan kan het wel handig zijn twee opladers aan te schaffen en ook altijd mee te nemen. Het kan immers wel even duren voor de accu van de boormachine volledig opgeladen is.

Comments are closed.

Post Navigation

0
0
0
0
0